Despre noi

Pro Acord Consulting oferă servicii de consultanță în domeniul organizării și dezvoltării resurselor umane. Compania a fost fondată ca răspuns la provocările, cu care se confruntă angajatorii și angajații în ziua de azi. Ritmul intens și schimbările permanente solicită o capacitate sporită de adaptare și implicare, cât din partea angajaților, atât și din cea a angajatorilor.

Pro Acord Consulting îmbină eficient experiența acumulată cu teoria din domeniu – psihologie, comunicare și motivare. Expertiza echipei noastre este garanția prestării unui serviciu de calitate. Succesul clienților noștri este cel mai important indicator pentru noi.

FILOZOFIE

La Pro Acord Consulting suntem convinși că armonia interioară este premisa dezvoltării și a reușitei oricărei entități. Noi ajutăm clienții noștri să regăsească și să mențină acest echilibru interior. "În acord cu sine și cu lumea întreagă" – este motoul companiei, care ne reprezintă intențiile în activitatea pe care o desfășurăm.

MISIUNE

La Pro Acord Consulting considerăm că o societate educată este o societate sănătoasă, iar companiile care investesc timp și efort în dezvoltarea echipei vor cunoaște neapărat succesul. Noi ne educăm constant și suntem gata să împărtășim experiența și cunoștințele noastre cu partenerii, ca aceștia din urmă să-și dezvolte personalul corect și echilibrat, și să-și calculeze corect efortul necesar pentru o instruire eficientă a echipei.

VALORILE NOASTRE

 

Profesionalism

Noi cunoaștem din experiență proprie piața locală a muncii – provocările și dificultățile cu care se confruntă angajatorul la toate etapele relației sale cu echipa – de la angajare până la motivare și succes.

Autenticitate

Noi ne axăm pe dezvoltarea autentică a personalului, care generează rezultate și nu pe un lucru de fațadă care motivează angajații pe termen scurt. La baza acestei convingeri stă autenticitatea studiilor noastre, pe care le aplicăm în practica de zi cu zi.

Confidențialitate

Toate activitățile, ce țin de relațiile cu clienții noștri sunt tratate cu strictă confidențialitate. Noi respectăm fiecare aspect al tainei de afaceri al clienților și partenerilor noștri.

Perseverență

Expertiza combinată cu perseverența este factorul care ne ajută să găsim soluția potrivită pentru orice situație creată. Aceeași idee ținem să o propagăm și echipelor pe care le formăm și le antrenăm.